od dement2005 v pon 01. bře 2010 12:24:55
Uvital bych moznost videt linky v download manageru, potom by chtelo zlepsit ovladani programu, zejmena moznost zastaveni ci preruseni stahovani a do tretice by to chtelo konecne odstranit hlasku "chyba" v DM. Driv jsem uz na to upozornoval a bylo mi odpovezeno,ze na problemu se pracuje,pak to prestalo delat(mel jsem za to,ze byla chyba odstranena) a ted uz je to zase TADY.Pokud mi totiz nejaky link hodi tuto hlasku,muze to znamenat bud, ze uz neni na serveru nebo byl smazan (uvital bych lepsi informacni hlasky) a nebo to zpusobila jina chyba, jako je pretizeni,nebo odpojeni serveru = to se deje pomerne casto. Ovsem kdyz nevim adresu linku a musel bych to pracne hledat, nemam si jak overit v prohlizeci funkcnost linku (to navazuje na prvni navrh zmeny). Take me dost prekvapuje hlaska,ze soubor byl odstranen z duvodu jeho nestazeni, ackoliv je soucasti rar archivu oznaceneho part01,part02 atp a pochybuju,ze by si nekdo stahl jen nektere archivy a tento vynechal,protoze to nedava smysl a jestlize jsou zbyle party funkcni, bude chybka asi jinde. Chapu ze nechcete mit na serveru nestahovane soubory co zabiraji misto,ale prodlouzeni platnosti by nezaskodilo.Diky za odpoved a zlepseni Marty