Náměty a připomínky

Místo pro Vaše technické dotazy, připomínky a návrhy na vylepšení
Pravidla fóra
Zákaz přidávání dotazů na nelegální obsah - hesla apod.
Toto není diskuzní fórum ale pouze místo pro přidání příspěvku s technickým problémem a na jeho odpověď.
Ponechány budou pouze takové příspěvky které se týkají více uživatelů, na ostatní bude odpovězeno přes SZ a budou vymazány.
Jakékoliv vulgarity budou okamžitě potrestány banem.

Re: Náměty a připomínky

Odeslatod drahomir v ned 01. bře 2009 22:41:50

emajko159 píše:Ja navrhujem, aby sa v apliacii uploader dalo oznaci viacej suborov naraz.
Lebo stale klikat na pridat>novy subor>pridat... je dost otravne.
Ulahcilo by to uploadovanie.
Hlavne chronicky uploadery by to urcite privitali. ;)
dik

myškou pretiahneš do uploadera koľko súborov chceš...
drahomir

Odeslatod Kocour57 v úte 08. zář 2009 9:03:29

skyfire11 píše:Dobrý den, chci se zeptat, jestli jsem sám nebo nejde i jiným lidem uploadovat pomocí share-rapid uploaderu ve Win7 64 bit. Ve Win Vista 64 bit jsem neměl problém, ale teď mi to vždy napíše hned po startu Runtime error a nějakou hlášku overflow. Děkuji za případnou pomoc (radu).

NA WIN7 64 BIT NENÍ UPLOADER TESTOVÁN, NA W7 32 BĚHÁ BEZ PROBLÉMŮ, OTESTOVÁNO
Kocour57
Kocour57

Odeslatod Kocour57 v ned 10. led 2010 19:34:31

klinas píše:Dobrý den ,chtěl bych se zeptat za jak dlouho jsou zařazeny uploady do Vašeho vyhledávače? Ve správci souborů se sice objeví a jdou stahovat , ale ve vyhledavači je nenajdu.Tím pádem se zkracuje doba, po kterou jsou uploady vloženy, bez možnosti stažení jiným uživatelem.Např. tento soubor:http://share-rapid.com/stahuj/761137/fuel-klinas-pcgame-part1.rar atd....
Předem děkuji za Vaši odpověď.

SOUBOR UPLOADNUTÝ NA SERVER JE K DISPOZICI VE VYHLEDÁVAČI OKAMŽITĚ .
Kocour57
Kocour57

Odeslatod dement2005 v pon 01. bře 2010 12:24:55

Uvital bych moznost videt linky v download manageru, potom by chtelo zlepsit ovladani programu, zejmena moznost zastaveni ci preruseni stahovani a do tretice by to chtelo konecne odstranit hlasku "chyba" v DM. Driv jsem uz na to upozornoval a bylo mi odpovezeno,ze na problemu se pracuje,pak to prestalo delat(mel jsem za to,ze byla chyba odstranena) a ted uz je to zase TADY.Pokud mi totiz nejaky link hodi tuto hlasku,muze to znamenat bud, ze uz neni na serveru nebo byl smazan (uvital bych lepsi informacni hlasky) a nebo to zpusobila jina chyba, jako je pretizeni,nebo odpojeni serveru = to se deje pomerne casto. Ovsem kdyz nevim adresu linku a musel bych to pracne hledat, nemam si jak overit v prohlizeci funkcnost linku (to navazuje na prvni navrh zmeny). Take me dost prekvapuje hlaska,ze soubor byl odstranen z duvodu jeho nestazeni, ackoliv je soucasti rar archivu oznaceneho part01,part02 atp a pochybuju,ze by si nekdo stahl jen nektere archivy a tento vynechal,protoze to nedava smysl a jestlize jsou zbyle party funkcni, bude chybka asi jinde. Chapu ze nechcete mit na serveru nestahovane soubory co zabiraji misto,ale prodlouzeni platnosti by nezaskodilo.Diky za odpoved a zlepseni Marty
dement2005

Odeslatod MustiPavel v sob 06. bře 2010 7:57:46

Kocour57 píše:
skyfire11 píše:Dobrý den, chci se zeptat, jestli jsem sám nebo nejde i jiným lidem uploadovat pomocí share-rapid uploaderu ve Win7 64 bit. Ve Win Vista 64 bit jsem neměl problém, ale teď mi to vždy napíše hned po startu Runtime error a nějakou hlášku overflow. Děkuji za případnou pomoc (radu).

NA WIN7 64 BIT NENÍ UPLOADER TESTOVÁN, NA W7 32 BĚHÁ BEZ PROBLÉMŮ, OTESTOVÁNO

Funguje... ;)
MustiPavel

Odeslatod Nigfire v sob 13. bře 2010 19:54:43

Navrhoval bych vylepšit systém neomezeného účtu, aby se tvářil jako účet s kreditem. Download managery s tím totiž mají problémy .
Nigfire

Odeslatod jacuba v čtv 25. bře 2010 7:56:13

Bylo by hezké po přihlášení na SR kdyby vyhledávání souborů bylo děleno na sekce , zda se jedná o film , hru , program , ostatní a podobně.Protože při zadání třeba části názvu pro stažení už tam jsou odkazy i na program,film a pod.Vyhledá to spoustu dalších jiných odkazů které s například filmem nemají nic společného a je to třeba program.
Jinak jsem velice spokojen a děkuji.
jacuba

Odeslatod danton v úte 13. dub 2010 0:40:35

Zdravim.
Dalo by se do SRDownloderu zakomponovat "kratke stop", nebo jak se tomu rika, pozastavit? Tyka se to prave stahovanych souboru, ne ve fronte. At to muzu pozastavit, vypnout PC a druhy den pokracovat vesele dal. Treba kdyz se rapidne snizi rychlost, ale i z jinych duvodu. Tak jak to ma treba FlashGet. Ten taky pouzivam stabilne misto SRDownloderu, prave pro tuto funkci. I kdyz mi je SRDownloder sympatictejsi.
Diky.
danton

Odeslatod funki1 v sob 01. kvě 2010 17:31:45

Dobrý deň, chcel by som navrhnúť aby ste zaviedli nové servery pre neobmedzené tarify. Sú strašne pomalé a počas sťahovania súboru sa sťahovanie proste zasekne.
funki1

Odeslatod Matthew1J v úte 04. kvě 2010 18:35:36

Nigfire píše:Navrhoval bych vylepšit systém neomezeného účtu, aby se tvářil jako účet s kreditem. Download managery s tím totiž mají problémy .

Zdravím opravdu by bylo dobré tento otravný problém nějak vyřešit, ať už úpravou účtů nebo manageru (tento krok by měl být jednodušší).
Matthew1J

Další

Zpět na Share-Rapid hlášení technických problémů